FinancialiNvesTmenT

FinancialiNvesTmenT

Ha ezt megfogadod, már holnaptól elkezdheted vagyonodat gyarapítani

2018. november 20. - Dániel Mezősi

money-1428590_960_720.jpg

Mindenki szeretne vagyon felhalmozni, de keveseknek sikerül. Nem kell gazdag családba születned, örökölnöd ahhoz, hogy anyagilag függetlenné válj és vagyont tudj felhalmozni. Úgy jöttél a világra, hogy jogodban áll vagyonosnak lenni, meggazdagodni. A többi már csak rajtad múlik. Bodo Schafer német író és motivációs tréner, "Út az anyagi függetlenséghez" című könyv szerzője sok embernek segített már rendbe tenni pénzügyeit. Most 5 olyan tanácsát olvashatod amelyeket legtöbbször hangsúlyozza előadásain és melyeket én is a legfontosabbnak tartok.

 

 

1. Bevételed 25 % -át tedd félre

Többször hallhattad már ezt a tanácsod, nem hiába. Ez mindennek az alapja. Elég a kifogásokból, hogy nem jut megtakarításra! Aki vagyont akar építeni, az megtalálja a módját, hogy félre tudjon tenni. Ne kifogásokat keress, hanem megoldásokat.

2. Ne csak a megtakarításra koncentrálj, hanem a bevételre is!

Sokszor esünk abba a hibába, hogy csak megtakarításainkra koncentrálunk, kizárólag a spórolásra összpontosítunk. Ez miért rossz? Mert nem szentelünk figyelmet arra, hogy esetlegesen bevételeinket növeljük. Hajlamosak vagyunk nem észre venni a felkínálkozó lehetőségeket.

3. Tervezz előre! Állíts össze egy pénzügyi tervet 7-10 évre!

Tűzd ki célokat, mit szeretnél csinálni és mennyit keresni. Nem kerül többe az egész, mint pár óra, ugyanakkor hatalmas hatása lehet a saját és családod jövőjére. Legjobb megoldás, hogy konzultálj egy pénzügyi tanácsadóval, hisz ő az a szakember, aki képes neked összeállítani egy olyan csomagot, amely hosszútávon stabilizálja a pénzügyeidet. Ha a házépítésre képes vagy megfizetni egy tervezőt, akkor a pénzügyeid megtervezését balgaság volna lespórolni.

4. Legyen önbizalmad

vh2_2nataxc.jpg

A pénz a magabiztos emberhez húzódik. Még akkor is legyél magabiztos, ha rosszul állsz anyagilag. Igen, ezt a legkönnyebb mondani, tudom jól. Hisz mennyire tud magabiztos lenni az az ember, aki alig lát ki az adósságokból, jönnek havonta a számlák, és el kell tartania a családját is. Ugyanakkor ha hosszú távon nézzük, akkor az, aki képes megtartani a magába vetett hitét a nehézségek ellenére, az kivétel nélkül legyőzi azokat, erősebbé válik, és képessé arra, hogy felépítsen egy pénzügyi birodalmat.

5. Ne félj a problémáktól!

Némileg hozzátartozik a 4. pontban említettekhez. A nagy tervek gyakran nagy problémákkal is járnak. Épp ezért ne riadj meg tőlük, ha felmerülnek, mert szinte minden esetben azért jelennek meg, hogy megtanulj valamit, és ezáltal még jobbá válj!

Ha eldöntötted, hogy megfogadod bármelyik tanácsot, akkor ezt az ajánlatot ne hagyd ki mert limitált. TÖLTSD KI a cikk alján lévő űrlapot és szakértő által részesülsz egy díjmentes konzultációban. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fntt.blog.hu/api/trackback/id/tr1314382324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása